ホーム > 組織でさがす > 観光国際戦略局 > 国際経済課 > 県内の環境­放射線の測­定結果(Radiation Monitoring in Aomori)

更新日付:2014年3月31日 国際経済課

Aomori Prefecture is conducting monitoring of radiation levels within the prefecture following the accident at the Fukushima Daiichi Nuclear Power Plant operated by the Tokyo Electric Power Company.
The monitoring results within Aomori prefecture are given below and indicate there is no health risk.

国際経済課国際化グループ
電話:017-734-9218  FAX:017-734-8119